24. kesäkuuta 2012

Vanhan pyörän kunnostus..

Tajusin tässä vituksen imiessä euroja etten voi sillä lähteä viikonloppuisin railakkaasti juhlimaan ja jättää johonkin nojaamaan. Päätin kunnostaa vanhan pyöräni tähän tarkoitukseen.

Vanha sotaratsuni joka ei ole koskaan pettänyt tai jättänyt pulaan, Dbs Cybertrack saa uuden elämän jahka osat tulevat Irlannista. Vanhat rikki olevat päivittyvät uusiin kelvollisiin, mahdollisimman edullisiin ja pyörä on valmiina kuljettamaan juopunutta sankaria pitkin kyliä. Koko jäykkä pyörä muuttuu softtailiksi uuden uskomattoman satulaputken myötä joka joustaa 40mm.

Siis mitä? Joustava satulaputki. En voinut vastustella kun näin tuon kapistuksen nettikaupassa. Pelkästään kun sitä katsoo ei voi olla hymyilemättä. Miten se käytännössä toimii? Uteliaisuus vei voiton ja toivon pumpulin pehmeätä kyytiä siltä.



Zoom seatpost silver

Clarks Lock-on grips

Clarks MTB Inner brake wire

Author pedals


Näihin osiin meni rahaa huimat 30e. Sen jälkeen pyörä on valmiina ajoon 4 vuoden seisonnan jälkeen. Tarkoitus olisi pitää pyörä mahdollisimman haluttomana tavarana varkaille, jotta voisin sen kanssa huoletta humaltuneena ajella ja jättää milloin minnekkin..


Työ vielä kesken...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti