18. kesäkuuta 2012

Sappee bikeparkissa käyty...


Lauantaina kävästiin ja oli todella mukava kokemus. Vuokrasin pyörän ja panssarit käyttöön, lisäksi lippu päiväksi ja hintaa teki 96e. Viime kerralla kun alamäkiajoa tuli kokeiltua Malminkartanolla XC pyörällä niin ero oli kyllä huima verrattuna DH pyörään. Jos tarkkoja ollaan niin kai tuo menee vielä FR kategoriaan. Vuokrapyörä oli muistaakseni Trek Session. Specsejä jäi mieleen RockShox Totem keula, Saintin jarrut ja kammet.


Hisseihin ei ollut jonoa oikeastaan yhtään. Ajettiin noin nelisen tuntia ja parin tunnin jälkeen alkoi ensimmäistä kertaa väsymään. Ajot meni kyllä todella hyvin, kun aluksi ajattelin joutuvani skippaamaan suurimman osan hyppyreistä ja muista. Vauhtia sai kelattua pikku hiljaa enemmän. Niinkin paljon että yhdestä dropista tulin vähän liian lujaa ja alastulo meni pitkäksi, jonka seurauksena kunnon voltit.

Tänään on ollut rasituksesta kipeänä koko ylävartalo ja kaatumisesta niskat. Ainut huono puoli käynnissä oli se, että tekisi mieli lähteä sinne uudestaan parin päivän jälkeen. Jossain bikeparkissa tulee varmasti käytyä vielä tänä kesänä.

Hieman sain kuvattua videotakin kaverin kypäräkameralla:



Huomenna taas traili ajoa metsässä ja kallioilla, toivottavasti ei sada niinkuin tänään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti