27. kesäkuuta 2012

Uusi pyöränhuolto paikka..

Aiemmin huoltopaikkana toiminut verkkokellari vaihtuu paken tavaratilaan, lähinnä siksi että verkkokellarissa ei ole tilaa kun on niin onnettoman pieni. Työkaluja saapui tänään Irlannista, valmis setti mistä löytyy vähän kaikkea. Lisäksi pieni kippo jossa on magneetti pohjassa ettei pultit ja muut karkaile. Vielä pitäis hommata pyörän huoltoteline, mallia seinään kiinnitettävä niin olisi mukava työskennellä. Tälläistä olen katsellut.




Ostin aiemmin tälläisen kampisetin kun oli hyvä alennus. Sain 150 euron setin 61,50 eurolla jonkin näköisestä alennuksesta. Tuolta CRC saa välillä todella hyvään rahaan laadukasta osaa, kannattaa seurailla alennuksia ja kampanjoita. Vielä tarvitsen sopivan bottom bracketin, jotta saan kiinni tuon setin. Se olisi sitten seuraava projekti pyörän parissa.


Vettä on tullut kun esterin per****** mutta se ei ole haitannut, ainakaan paljoa. On tullut ajettua silti mutta ei se mukavaa ole kun juuret ja kivet ovat liukkaita ja saa varoa kokoajan. Lenkin jälkeen kamat ja pyörä ovat mudan peitossa. Sitä kesää vielä odotellessa.

Tänään tuli varmaan ensimmäinen hyötyajo päällystettyjä teitä pitkin, hyvin taittui tuollakin. Hifistelijät ovat varmaan kauhuissaan ja ihmettelevät missä on hiilikuituinen maantiepyörä mutta kun ei rahat riitä :(

Huomenna pieni palauttava lenkki rullaluistimilla jos ilmat sallii, toivottavasti ensi viikolla olisi parempia kelejä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti