13. kesäkuuta 2012

Välineurheilua...

Kyllä tää pyöräily on vienyt mennessään. Pyörää tilatessa ajattelin sen soveltuvan satunnaisesti maastoonkin lähdössä, mutta ennen kaikkea kulkineena paikasta a paikkaan b.

Eipä tuo mieli ollut enää sama ekan ajokerran jälkeen, josta sitten alkoi tämä välineurheilu. 1,5kk aikana pyörään on kerennyt tulla jo uusi keula, tanko, vaihteet.. ja tällä viikolla jarrutkin. Sen jälkeen luultavasti ajelen tyytyväisenä tämän kauden ja ensi kesänä runko vaihtuu täysjoustoon.

Alkaa sen jälkeen olemaan niin paljon osia ylimääräisenä että niistä kasaa jo toisen pyörän. Siitä tulee sitten se paikasta a paikkaan b kulkine.

Rahallisestihan sitä voisi miettiä että miksen sijoittanut aluksi kunnolla pyörään, mutta en kadu ollenkaan. En osannut yhtään aavistaa kuinka hyvä harrastus siitä syntyi kun pyörän tilasin. Olisi myös mennyt rahat kankkulan kaivoon kun kaikki olisi mennyt niinkuin aluksi ajattelin...

Lisäksi opin huoltamaan pyörää samalla kun osia vaihtuu. Olen muutenkin kaivannut pitkään jotain huoltoa / tekemistä, ja pyörän huolto on siitä kivaa että voi jättää kesken ja työt voi suorittaa verkkokellarissa. Tuo auton huolto kun on vähän eri juttu.

 

Uudet jarrut, Shimano saint M810 

Seuraava päivityskohde, mahdollisesti eri mallinen bottom bracket, johon saisi ketjuohjuria + rattaansuojaa kiinni.. ehkä sitten vasta ensi vuonna ja eri runkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti