14. kesäkuuta 2012

Nokia 808 Pureview...

Aika paljon tulee räpsittyä kuvia kännykällä kun sattuu aina olemaan matkassa. Päälle vuoden palvellut Huawei Ideos X5 (myös mallinimellä U8800) oli positiivinen yllätys. 190e hintaan sai 3,8" tarkan näytön, 5 megapikselin kameran joka kuvaa myös HD videota, 800mhz prosessorin ja android käyttöjärjestelmän.

Mutta puutteita on, etenkin kamerassa. Kuvanlaatu on vähän mitä sattuu, tarkennus ei aina toimi halutulla tavalla. Hyvässä päivänvalossa kun räpsii kolme neljä kuvaa kuvattavasta kohteesta yksi voi olla hyvin onnistunut. Myös videokuvaus takkuilee pahasti, pätkii ja puuroutuu välillä. Voi johtua jostain softaviastakin kun ei tuo android ihan bugiton ole, tiedä sitten.

Mutta, nyt on aika siirtyä uuteen puhelimeen ja valitsin Nokia 808 Pureviewin. Ihan vaan sen takia että haluan tuon huawein jälkeen kunnon kameran mukaan. Mitään pokkaria tai järkkärikameraa ei tulisi kannettua mukana kuin harvoin. Puhelimessa on järisyttävä 41 megapikselin kenno. Lisätietoja löytyy täältä ja keskustelufoorumilla täältä.

Ennakkovarasin DNA:lta toukokuussa, ja tänään liikkeestä sanottiin että 30 kappaletta oli tullut vasta heille koko ketjuun myyntiin. 21.6 luvattiin tulevan isompi satsi. Luultavasti sillon saan myös omani, joten sen jälkeen blogikuvista saa vähän paremmin selvää!


Huawei Ideos X5


Nokia 808 Pureview


Tänään laitettiin myös Shimano Saintit kiinni pyörään, todella hyvät jarrut.. kyllä kelpaa taas ajella. Ihan kiva loikkaus noista Avidin BB5 mekaanisista suoraan Saintteihin. Eron todella huomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti