22. toukokuuta 2012

Uutta keulaa..

Suomen tappiosta venäjää vastaan ja sen jälkeen tsekkiä on selvitty. Siihen tarvittiin melkeen 1 litra viskiä kahteen mieheen ennen kun alko helpottaa. Vähän pyöräilyt kärsi tapahtuneesta kun kuiva olo valtasi kehon moneksi päiväksi.

Lauantaina ajettiin 20km lenkki päälle kolmessa tunnissa, hyvin vaihtelevassa maastossa. Oli hyvät ja vaihtelevat reitit. Kauden ensinmäinen kaatuminenkin tapahtui, ja sen seurauksena takavaihtaja vähän otti osumaa. Käsin takasin kääntämällä sen sai kuitenkin suht suoraan, joten ajaa onneksi vielä pystyy.

MTB lohjan "päre" lenkki lähestyy. Sääksi on luvattu sillanen keli että hiki varmasti lentää. Tuli tossa vähän himo parempaan keulaan, ja katselin mitä oli tarjolla. Ajattelin investoida ilmakeulaan, jota voisi sitten säädellä oman maun mukaan. Nettiä tutkiskellessani tulin siihen päätökseen etten mitään dual air -keuloja hommaa, koska luultavasti säätäisin sitä jatkuvasti enkä osaisi nauttia ajosta. Vähän simppelimpi toi solo mulle. RockShox mallisto oli laaja sekä edullinen verrattuna Foxiin joten päädyin valitsemaan sieltä.

Löysin viime vuoden mallin Sektor RL keulasta, 140mm joustolla. Mukana tulee myös remote PopLoc, joka on ihan kiva lisä. Ylivuotisena sain keulan ihan hyvään hintaan CRC:stä. Tilasin paketin Expressinä, joten toivottavasti saapuu ennen viikonloppua.

RockShox Sektor RL Solo Air 140mm

Tarkoitus olisi heittää parit lenkit ennen lauantaita vielä. Allergiaoireet on helpottaneet tosi hyvin, jaksaa taas urheilla. Mielenkiinnolla odottelen "päreen" polkuja, jos vaikka niitä pääsisi testaamaan uudella keulalla.

"päreen" sää 2012


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti