9. toukokuuta 2012

Lukon hankinta

Tässä pyörää kärsimättömästi odotellessa olen selannut netistä kaiken maailman sivuja ja juttuja. Eilen myös tajusin, että en ollut tilannut minkäänlaista lukkoa pyörään. Pienen googletuksen jälkeen selvisi, että U-mallinen lukko on kaikkein paras.

Eli salamana Chain Reaction Cycles :stä tilausta, nyt on tulossa Kryptoniten U-lukko ja saman merkkinen vaijeri renkaiden kiinnitystä varten. U-lukolla runko kiinni johkin kiinteään ja vaijerilla renkaat U-lukkoon.

Tarkoitus olisi säilyttää lukittujen ovien takana, mutta matkustellessa voisi mahdollisesti lukita ulkona johkin kiinteään paikkaan. Valotolpat, liikennemerkit, pyörätelineet....

Pikaisella googletuksella tuntuu nuo Kryptoniten lukot olevan ihan hyvät hinta-laatu suhteeltaan, mutta kyllähän nuo auki saa jos näkee tarpeeksi aikaa ja vaivaa.. niinkuin kaikki lukot. Toivotaan ettei ketään kiinnostaisi edes yrittää.

Vielä video kaverista, joka oli tuohtunut pyörävarkaisiin ja päätti itse kokeilla kuinka helposti saa oman pyörän varastettua keskellä ruuhka-aikaa New Yorkissa. Aika surullinen lopputulos...





Jos joku ihmettelee "minne ne varastetut pyörät oikeen sitten menee?" niin vastaus on...







Kryptonite KryptoLok Series 2

Kryptonite KryptoFlex








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti