10. toukokuuta 2012

Pyörä saapui..

Tänään se sitten tuli. Nimittäin kauan odotettu Vitus.

Seurasin lähetystä DHL:n sivuilta eilen, ja huomasin sen saapuneen Turkuun. Ajattelin että tänään se voisi tulla, joten valmistauduin aamulla odottamaan ovikellon soittoa.

Katsoin yhden aikoihin vielä sähköpostin, jonne oli tullut ilmoitus pyörän lähteneen kuriirin mukaan Helsingistä. Tajusin h-hetken olevan lähellä, ja 2 minuuttia tämän jälkeen ovikello soi. Sieltä se jättimäinen paketti sitten tuli.

Paketti juuri saapuneena


Nopeasti nimmari johonkin kämmentietokoneeseen ja paketti sisälle.. kyllä tätä on odotettukkin!

Paketti varovasti mutta nopeasti aukin ihan käsivoimin. Nyt ei ole aikaa hakea mitään puukkoa.. mutta itse kasaaminen oli todella helpooa. Oikeastaan tanko oli vain irti. Polkimetkin olivat irti.. nimittäin niitä ei ollut ollenkaan. Katsoin netistä myynti ilmoitusta, eikä sielläkään ollut mainittu mitään polkimista. Eli, ne eivät kuuluneet kauppaan.

Paketista pois


Nooh, ensi viikolla luultavasti tulee muut varusteet mitkä tilasin, ja niiden mukana on tulossa Wellgon polkimet. Pitäisi odottaa 4 päivää jotain hikisiä polkimia kun tuliterä fillari odottelee? Ei muuta kun paikalliseen pyöräkauppaan ja edullisimmat 13,90e Authorit alle.


Kasattuna

Paketin mukana tuli myös lappu, johon oli merkitty rengaspaineet 40psi. Muiden osien kohdalla oli viiva, joka varmaan tarkoittaa että ne on läpikäyty ja ovat oikein kiristetyt. Kokonaisuudessaan fillari tuntui kyllä olevan valmis ajoon, ketjutkin olivat tahmeat.

Mukana tuli myös työkaluja, etu- ja takaheijastimet, juomapullo, rungon väristä maalia kolhujen siistimiseen ja näytepaketti jostain energiageelistä.


Pikaisen testilenkin jälkeen ero on huomattava vanhaan pyörään. Rullaa todella hyvin, renkaat on paksut ja pitoa on kivasti. Vaihteet toimivat hyvin. Keulan lukitus on todella kätevä, paljon parempi ajaa asfaltilla keula lukittuna.

En voi tässä mitään kunnon arvostelua pyörästä vetää, kun ainut vertailukohde on vanha pyörä:

DBS Cybertrack, 9 vuotta palvellut soturi

Ensivaikutelma, todella hyvä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti