17. toukokuuta 2012

Lenkkejä...

Noniin, nyt voisi melkein sanoa että on uusi harrastus pyörähtänyt alkuun. Ajokamat on melkeinpä kaikki tulleet. Pyörässäkin on uudet pedaalit, gripit ja sopivampi satula.

Aika tiuhaan on tullu heitettyjä lenkkejä maastossa, nopeita ja hitaita pätkiä, ylä- ja alamäkeä. Pirun kivaa hommaa.. kävin aikaisemmin lähinnä juoksulenkeillä ja voi jeesus miten tylsää se alko olemaan. Nyt kun pääsee takas kotia niin on ihan puhki ja kivaa oli. Aikalailla 3 tuntia on mennyt per kerta, vähempikin varmasti riittäisi kun ei tuo kunto liian hyvä ole.. huomaa seuraavana päivänä kun paikat ja mies jumissa, vaikka mieli tekisi lähteä taas. Pitää varmaan rajoittaa tota kestoa vähän niin pääsisi useammin.

Vähän on allergia oireet vaivanneet, räkä valuu jatkuvasti mutta olo ei ole siltikään huono. Ei noi antihistamiinit näköjään kokonaan sitä poista. Ei oo aikaisemmin ollut mitään allergioita mutta pakko tää on laittaa sellasen piikkiin kun meni varmaan 6 viikkoa niin että oli kokoajan tukkonen ja kipeä olo. Testasin sit avokin antihistamiineja ja olo helpottu parissa päivässä. Nuha kyllä jäi.

Ajokamat on kyllä tosi mukavat, tilasin ajopaidaksi hyvin hengittävän, 3/4 osaa hihoilla. Shortseiksi Enduro merkkiset 2012 mallit. Kypäränä toimii Foxin dirtti malli, hanskoja on pari kappaletta. Polvisuojat on vielä 661 merkkiset.

Hyvin noi tilaukset tulee tuolta Irlannista, ja kivoja alennuksia on kanssa. Aikalailla 10 päivää kestää tulla, kun on viikonloppu välissä. Tilaisin kokeiluksi yhden Express toimitusmuotona, kesti päivän. Huhhu!

Huomenna luultavasti sataa aika paljon, ja ukkostakin on niin jää ajelut aika vähiin. Onneksi illalla tulee Suomi - USA mikä on tietysti pakko seurata, kun viimeksi tuli niin pahasti takkiin. Jos sitä lähtisi pubiin kattomaan screeniltä matsia nauttien hyvästä oluesta niin palautuisi.... lauantaina sitten pyörän selkään kun tarkoitus olisi lähteä 5 hengen porukassa ajelemaan.

Tähtäimenä olisi osallistua 26.5 Lohja MTB "päre" tapahtumaan. Tapahtuma on peruja Lohja mtb 24h:sta joka on järjestetty 06 vuodesta lähtien. Rahaa on kerätty hyväntekeväisyyteen ja sellasta. Sillasta tietoa tuli googlesta. Jostain syystä sitä ei enään ajeta ja tilalla on pienempi tapahtuma.

Pyörä on tuntunut ihan hyvältä, vähän alkanu vaan tekemään mieli täysjoustoa. Ehkä sitten ensi vuonna, ei budjetti riitä nyt...

Kertaakaan en oo vielä lentänyt turvalleni, sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti