9. elokuuta 2012

Vähän asennuksia..

Asentelin tässä parissa päivässä töitten jälkeen pakettiauton perään vähän valoa ja kaiutinta. Ensi viikolla viimeistään tulee uusi runko pyörään, ja pyörä pitäisi koota siellä. Löysin myös pyöränhuoltotelineen motonetistä, 39e hintaan. Aika tyyriitä on normaalisti noi pyöränhuolto telineet, mutta 39e voi maksaakkin. Ihan tukevalta ja toimivalta vaikutti kokoamisen jälkeen. Kattelin joskus käytettynäkin, mutta aika vähän myynnissä. No nyt se on hommattu ja kannatti odottaa että löytyi halvalla.

Pyöränkorjausteline, motonet 39e

Tosiaan autossa on nyt takana 2kpl jotain JVC 2-tie kaiuttimia, ja pari LED-työvaloa. Valaisee hyvin ja kirkkaasti, valokeila ei ehkä ole paras mahdollinen tuohon tilaan ja noilta etäisyyksiltä valaistuna mutta toimii :) ei tarvii pyörää fiksailla ihan pimeässä ja nyt saa musaakin soimaan konttiin. 

Kontissa valot ja kaiuttimet

Aika hankala tehdä todella siistiä ja hyvää asennusta näiden aika ja rahavarojen takia. En jaksanut selvitellä kaapeleille niitä parhaita reittejä, vaan jäivät näkyviin jostain. Tuli yksi isompi turha reikä vaneriin kun tein säädettävällä kuppiterällä reikää, joka oli aivan susi. En löytänyt oikeakokoista terää motonetistä niin päätin sillä väsäillä.. vanerit ois muutenkin siinä kunnossa ettei tekis pahaa ostaa uudet. Mutta vanha autohan se on, enkä viitti liikaa syynätä rahaa siihen.

2-kanavaa oli käyttämättä autonstereoista niin oli helppo vetää piuhat vaan konttiin kaiuttimille.



No simmonen 15 tuntia pyöreesti meni. Pariin kohtaan voisi vielä liimalistaa laittaa ja nippusiteitä lisätä. Ehkä sitten myöhemmin.. ensi viikolla pääsee kontti testikäyttöön.

Lauantaina lähdetään toiseen kertaan käymään Sappee Bikeparkissa . Lähdetään kolmisteen ja yksi kaveri ei oo käynyt kertaakaan koittamassa alamäkipyöräilyä. Oli se kyl niin kivaa viimeks kun olin itekkin ekaa kertaa että varmasti innostuu.

Toisella kaverilla on pyöränkasaus projekti käynnissä, Nukeproof Scalp runko tuli Kona Operatorin tilalle. Pitäisi ennen lauantaita saada kokoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti