12. elokuuta 2012

Sappeessa taas

Oli taas perhanan kivaa sappeessa. Oli tullut uudet vuokrapyörät, Scott Voltage FR2. Viime kerralla kurvailin Trek Session pyörällä. En muuta eroa pyörissä huomannut kuin että Trek oli parempi hypyissä, Scottilla en saanut hyppyjä sujumaan oikeen. Hyviä pyöriä molemmat.


Oltiin tarkoituksella paikalla juuri 11.8, koska silloin järjestettiin kellotukset FR1/FR3/metsäreitti1 radalla. Oli todella hauskaa ajaa kelloa vastaan, ja yrittää parantaa omaa aikaisempaa aikaa. 3 kertaa ajoin, ja jokaisella kerralla aika parani. Lopulliseksi ajaksi tuli 1.44,91. Kuulemma tänä kesänä järjestetään vielä yhdet kellotukset, mutta sillon kellotetaan monta rataa ja lasketaan keskiarvo niistä.

Alkoi vähän himottamaan oma DH pyörä. Tai oikeastaan FR pyörä, tulisi vähän edullisemmaksi käydä Bike Parkeissa kun nyt päivä kustantaa 100e + bensat. Omalla pyörällä ja varusteilla pääsisi 20e laskemaan. Käytettynä voisi jostain metsästää kun sopiva sattuu kohdalle.





Kaveri nappasi parit kuvat 4h ajon jälkeen. Suosittelen kyllä käymään, Sappeessa mäet ovat niin sanotusti aloittelijaystävällisiä, löytyy helppoja mäkiä joita voi omaan rauhalliseen tahtiin kokeilla. Haasteita löytyy kun lisää vauhtia tai siirtyy vaikeammille radoille.

Sappeessa järjestetään myös ilmaisia, päivän mittaisia alamäkipyöräily koulujakin. Tarkemmat tiedot saa nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti